Ukratko o nama

Ukratko o nama

Ovaj resurs, gdje ste sada, osmislili smo za sve one koji bi željeli organizirati svoj odmor ili poslovno putovanje u Hrvatsku: odabrati kvalitetan smještaj (vile, apartmane, sobe u hotelima i pansionima), te naručiti transfer.

Mi smo vrlo odgovorni u odabiru naših hrvatskih partnera. Sve provjerimo svojim očima, osobno upoznamo svakog vlasnika turističkih objekta i poduzeća, pažljivo kontroliramo sve podatke i ocijenimo kvalitetu njihovog poslovanja.

Pri izradi ove stranice naši ciljevi su bili:

  • Moramo pronaći za Vas objekte smještaja (apartmani, vile, hoteli, itd) za svaki ukus i za svaki đep. Sva objavljena informacija treba pažljivo biti provjerena.
  • Sustav rezervacije mora biti jednostavan za svakog korisnika, tako da se može doći do željenog cilja doslovno u "tri klika".
  • Trudimo se čuvati Vaše vrijeme i živce, jer je traženje smještaja u Hrvatskoj - užitak, a ne mučenje.

Nadamo se da smo uspjeli! :)

Naravno, savršenstvo nema kraja, zbog toga uvijek čekamo Vaše prigovore i prijedloge. O uvjetima rezervacija apartmana, vila i hotela u Hrvatskoj uz Adrionik možete pročitati ovdje. Mi zaista želimo da Vaš odmor u Hrvatskoj Vam ostane u lijepom sjećanju i spremni smo uložiti maksimalne napore da u tome uspjemo!

Radimo pojedinačno sa svakim od naših turista, pokušamo zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve i potrebe. Također, mi smo uvijek spremni ponuditi savjet o širokom spektru pitanja, ili pomoći u teškim situacijama.

Lijepo se provedite na Vašem godišnjem odmoru!

S poštovanjem, Tim Adrionik :)

Rovinj, Hrvatska