Uvijeti rezervacije apartmana, vila i hotela u Hrvatskoj uz Vaš Adrionik

Naša usluga za rezervacije privatnih apartmana, vila i hotela stvorena je kako bi vam pomogla da lako, jednostavno i sigurno organizirate svoj odmor u Hrvatskoj.

Kod odabira turističkih smještaja za našu bazu podataka, pokušali smo odabrati najbolje predmete različitih kategorija, od kojih smo pažljivo provjerili informacije od strane vlasnika.

Mi smo u stalnom kontaktu s našim hrvatskim partnerima, imamo prijateljske odnose s njima, što će nam omogućiti da vam jamčimo kvalitetnu uslugu tijekom boravka.

Glavni princip našeg rada - individualni pristup svakom turistu. Tu se razlikujemo od velikih međunarodnih rezervacijskih sustava ("agregatora"), nudeći svojim korisnicima virtualnu uslugu isključivo putem Interneta.

Na odmoru, mi smo uvijek tu za Vas i spremni smo riješiti najteže zadatke, ako je potrebno.

Opći uvjeti

Naše glavno pravilo - uvijek Vam dati izravne cijene od vlasnika, bez dodatne naknade. U isto vrijeme, naš rad za Vas - potpuno besplatno! Naše usluge naplačujemo vlasnicima smještaja.

Uvjet rezervacije je plačanje akontacije. U većini slučajeva, to iznosi - 20% i plaća se izravno vlasnicima aprtmana kao i preostali iznos na dan dolaska.

Registracija

Registracija -  vrlo korisna ali ne obavezna opcija naše stranice je da može zadržati Vaše podatke, na primjer, za buduće rezervacije apartmana ili transfera.

Ako i dalje se ne želite registrirati - nema problema. Jednostavno ispunite polja s Vašim podacima  izravno u procesu popunjavanja upita.

Potvrda rezervacije

Trudimo se da bi svi podaci o popunjenosti bili aktualni, no, unatoč tome, još uvijek postoji mogućnost da je u međuvremenu stigla koja rezervacija i da je Vaš traženi termin zauzet.

Dakle, po primitku Vašeg e-maila s Vašim upitom, mi ćemo kontaktirati vlasnike objekta i provjeriti traženi termin za rezervaciju. Ako je sve u redu kod vlasnika potvrdit čemo Vašu rezervaciju - i poslat Vam podatke računa za akontaciju.

Ako je nažalost objekt je u međuvremenu dobio koju rezervaciju -  potrudit čemo se pronaći nekoliko varijanta najsličniji prethodnoj i poslat Vam.

Ugodan odmor! :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija